Thursday, October 2, 2008

Aga ikkagi on aurusaun hea.

Hippocrates, meditsiini "isa", kes kasutas auruvanne, ütles:" Anna mulle jõudu palaviku tekkeks, siis suudan ma ravida iga haigust"

Kontseptsioon

Palavik on organismi kõige võimsam kaitsereaktsioon haiguste vastu. Palavik tõstab kehatemperatuuri, et hävitada kehasse tungivad võõrorganismid. Aurusaun on kõige efektiivsem meetod palavikulise seisundi tekitamiseks organismis. Aur puhastab nahka, inimese kõige suuremat organit. Kuna kuumus kiirendab keha keemilisi protsesse, siis on aurusaun lihtsaim ja mugavaim viis, et vabaneda kehasse kogunenud toksiinidest. Auru käes avanevad poorid ja miljonid higinäärmed eritavad kehast metaboolsed ja teised jääkained.

Aurusaun

Aur aitab eemaldada kehast jääkaineid ja parandab naha tekstuuri, toonust ja elastsust. Samuti paraneb remineraliseerivate hoolduste tulemus ja naha vastuvõtlikkus aktiivainetele. Soojus ja niiskus koos suurendavad ravi tõhusust. Paranenud verevarustus, eriti paranenud naha verevarustuse ja kiirenenud ainevahetuse toimel paraneb naha jume. Samuti kulutatakse rohkem kaloreid ning paraneb südame veresoonkonna treenitus.

Kaasaegne ravi

Aurusauna häid omadusi võib kombineerida arvukate ilu- ja nahaprotseduuridega. Kuumus ja niiskus parandavad protseduuride efektiivsust. Keha mähkivates protseduurides kasutatavad aktiivained, parafango muda ja õlid absorbeeruvad palju efektiivsemalt andes maksimaalse niisutuse, lõõgastuse ja toitainete imendumise nahka. Auru temperatuuri saab täpselt kohandada igale kliendile sobivaks.


kuna ma ise ei ole selle autor siis ma panen adressid juurde:

http://www.hot.ee/tervistoy/aurusaun.htm

http://www.neoqi.com/

No comments:

Followers

Minust

Tallinn, harjumaa, Estonia
Paigaldus, hooldus, garantii, psüholoogiline abi :P

Free Blog Counter